24/05/2023 15:32:56 - 24/05/2023 15:32:56 - 595 Okunma

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kayalı Kampüsü Spor Salonunda düzenlenen “Ünilig Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası” sona erdi.

Müsabakalarda, 24’ü Süper Lig – 61’i 1. Lig olmak üzere toplamda 85 ekip kıyasıya mücadele etti.

Süper Lig Erkeklerde Nişantaşı Üniversitesi şampiyon olurken, Birinci Lig Erkeklerde ise Selçuk Üniversitesi şampiyonluğu göğüsledi.

Süper Lig Kadınlarda Erciyes Üniversitesi şampiyonluğu elde ederken, Birinci Lig Kadınlarda ise Bursa Uludağ Üniversitesi şampiyon olarak Süper Lige yükseldi.

Tek Erkek Müsabakalarında Nişantaşı Üniversitesi’nden Tugay YILMAZ, Tek Kadın Müsabakalarında ise Fenerbahçe Üniversitesi’nden Gülpembe ÖZKAYA şampiyonluğa yürüdü.

Dereceye giren takımlar madalyaları ve kupalarını düzenlenen tören ile teslim aldı.

KLÜ TÜSF TURNUVA

.