26/05/2023 15:59:15 - 26/05/2023 15:59:15 - 470 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda düzenlenen “Kariyer Günleri” sona erdi. Kariyer Günlerinde Türkiye’nin önde gelen firmalarından yetkililerin de konuşmacı olduğu 89 çevrim içi seminerde 107 konuşmacı bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimiz, Kariyer Günleri sayesinde iş yaşamını daha yakından tanımanın yanı sıra staj yapma fırsatları da yakaladılar.

Üniversitemizde bu yıl on ikincisi düzenlenen ve 15-18 Mayıs 2023 tarihlerinde dört gün süren Kariyer Günleri; TOGG, Yapı Merkezi, Sabancı Holding, Borçelik Çelik San. Tic. A.Ş., Albayrak Medya Grubu, TatilBudur.com, Hitachi Energy, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası Portföy Yönetimi A.Ş., GG Finansal Danışmanlık ve Teknoloji A.Ş., The Land of Legends Theme Park Hotel, Arena Denizcilik A.Ş, GittiGidiyor, NETCAD A.Ş., Memorial Sağlık Grubu, Aras Holding ve Limak Cyprus Deluxe Hotel-KKTC gibi firmaların yetkililerini ağırladı. Bunun yanı sıra düzenlenen etkinliklerde kamu ve özel sektördeki iş hayatının duayen isimleri, öğrencilerimizi kariyer planından, mülakata, iş yaşamının zorluklarından, takım çalışmasına kadar her türlü konuda bilgilendirdi.

Kariyer KLU

.