Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/05/2023 14:21:05 - 29/05/2023 14:21:05 - 650 Okunma

Üniversitemiz ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında “Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü” imzalandı.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK başkanlığındaki imza töreni; KOOP-İŞ Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ, Üniversitemizin komisyon üyeleri ve KOOP-İŞ Sendikasının komisyon üyelerinin katılımı ile Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda 26 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleştirildi.  

“Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü”nün imzaları Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ve KOOP-İŞ Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ tarafından atıldı. İmzalanan Protokol ile Üniversitemizle ilgili Sendika arasında 30 Mart 2023 tarihinde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi, “2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü” hükümlerine göre işçilerimizin mali ve sosyal hakları yeniden belirlendi.

Törende konuşan Genel Sekreterimiz ŞİMŞEK, “Çalışanlarımıza yönelik imzaladığımız Ek Protokolün, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diler, bu süreçte katkı sunan tüm komisyon üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Protokol KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.