Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/06/2023 14:24:13 - 22/09/2023 14:24:13 - 322 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Mayıs ayı boyunca “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi" çerçevesinde eğitim programları gerçekleştirildi.

Dijital Dönüşüm, Dijital Pazarlama, Markalaşma ve Marka Yönetimi’nin yanı sıra Yalın Yönetim başlıklarında açılan eğitimler ücretsiz çevrim içi olarak düzenlendi.

Dijital dönüşümün işletmelere ve çalışanlara etkileri, yeni rekabet koşullarına ayak uydurma ve yetenek dönüşümü gibi önemli konuları kapsayan eğitim programları, bölgesel rekabetçilik ve katma değer açısından işletmelere avantajlar sağlamak için tasarlandı. Bu çerçevede; eğitimlerde markalaşmanın önemi ve marka yönetimi stratejilerinden, dijital pazarlamanın oluşturduğu yeni imkanlara ve iş ve üretim süreçlerinin verimli ve etkin yürütülmesine bir çok tema eğitimlerde yer aldı.

Bölgemizin insan kaynağını geliştirme misyonuyla düzenlenen bu eğitimler başta gıda odak alanında faaliyet gösteren çiftçiler, imalatçılar, küçük ve orta ölçekli işletmelerde ve kooperatiflerde istihdam edilen personellere olmak üzere herkesin katılımına açık olup, 2023 yılı boyunca devam edecektir.

KLÜ GIDA KLUSEM

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.