06/06/2023 17:48:32 - 06/06/2023 16:41:53 - 613 Okunma

Emekliye ayrılacak olan Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA, 06 Haziran 2023 Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı süresince yürüttüğü başarılı çalışmalar ve sunduğu kıymetli hizmetleri için İlker TULGA’ya teşekkür ederek; emeklilik yaşamında sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeleri temennisinde bulundu.

Daire Başkanı TULGA ise, Kırklareli Üniversitesi çatısı altında çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek; Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e ve üniversitemiz personeline teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz tarafından günün anısına Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA’ya hediye takdiminde bulunuldu.

KLÜ ZİYARET VEDA

.