Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/06/2023 12:24:30 - 15/06/2023 12:24:30 - 468 Okunma

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17-18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında 15 Haziran 2023 Perşembe günü düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel TAŞKIN, İl Emniyet Müdürü Seçkin ÇENGELOĞLU, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Cemalettin AKYÜZ, İl Milli Eğitim Müdür V. Ali ERGİN ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Serpil ÜNSAL iştirak etti.

Sınav Öncesinde Yapılacak Çalışmalar, Sınav Günü Yapılacak Çalışmalar ve Sınav Sonrasında Yapılacak Çalışmalar olmak üzere üç başlıkta yapılan toplantıda sınavların kuralına uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü.

Koordinasyon Kurulu Toplantısı dilek ve temennilerin ifade edilmesinin ardından Rektörümüz ŞENGÖRÜR'ün yapılacak sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için adayların sınav yerlerine erken gelerek alınacak önlemlere riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, sınava girecek bütün adaylara başarı dileklerini iletmesiyle tamamlandı.

ÖSYM YKS Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.