15/06/2023 13:45:35 - 15/06/2023 13:45:35 - 478 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu 14 Haziran 2023 Salı günü, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'ün başkanlığında; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, MEYOK Koordinatörü/Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, MEYOK Koordinatör Yardımcısı/Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Serkan ÇALIŞKAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM ile MEYOK Sekreteri Kenan YILMAZ’ın katılımıyla Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

2023 yılının 5. Toplantısında; Meslek Yüksekokullarımızın birim iç değerlendirme raporları ve kalite süreçlerinin değerlendirilmesi, 3+1 İşletmede Mesleki Eğitim modelinin geliştirilmesi, üniversite ile sektör iş birliğini artırmak için girişimlerde bulunulması ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmesi için planlanan çalışmalarla ilgili hususlar görüşüldü.

MEYOK KLÜ

.