Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/06/2023 15:51:39 - 16/06/2023 15:51:39 - 816 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 15 Haziran 2023 Perşembe günü saat 12.00’da 3. Merkezi Derslik Amfisinde gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Reşat GAMSIZ, Personel Daire Başkanı Bülent YAVUZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Cüneyt KOCA, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Utku KIYAR ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA ile Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasında öğrencilere seslenen Rektör Yardımcımız AKA, “Sevgili öğrenciler; Mezuniyeti elde edene kadar çok büyük emekler sarf ettiniz. Zorluklarla dost olup, bilginin efendisi olmak için çalışmayı seçtiniz. Hepinizle gurur duyuyoruz. Türk ve dünya turizmine umutlarınız güç katacak, saygın karakteriniz yön verecek. Turizmin çeşitli kademelerinde görev alacaksınız ve bizler sizin başarılı olacağınıza inanıyoruz. Çünkü sizden önceki mezunlarımızla gurur duyuyoruz. Sevgili öğrenciler ilişkilerinizin ve iş yaşamınızın odak noktasında, sevgi, saygı ve adalet olsun. Kariyerinizin başında karşılaşabileceğiniz zorluklar karşısında korkacağınıza eminim. Bu, profesyonel olmanın ve topluma karşı duyulan sorumluluk duygusuna sahip olduğunuzun bir kanıtıdır. Asla korkma! Cesur ol! Farklı ol! Bir fark yarat asla Pes etme! Yenileşime açık olun, yeni olanı kabul veya reddetmeden önce iyice araştırın, çok çalışın, sürekli üretin ve ürettiğiniz her şeye sahip çıkın. İleride sağlıklı bir toplumda yaşamak için sizlere çok büyük görev ve ödevler düşüyor. Bu manada güzel aileler kurun, vatana ve millete bağlı evlatlar yetiştirin. Öğrencilerimizin mezuniyetinde büyük emekleri olan başta aileleri olmak üzere, Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve idari personeline de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mezun öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesinin bir üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ise açılış konuşmasında şunları ifade etti;

Harika bir akademik ekip ve çözüm odaklı idari kadromuzla öğrencilerimizin hayattaki yollarını kolay bulmaları için yapraklar bıraktık. Tabi ki bu yaprakları sevgili öğrencilerimizin yollarına bırakırken, ekibinin bir üyesi olmaktan gurur duyduğum Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'ün, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA'nın, Genel Sekreterimiz ve Daire Başkanlarımızın desteklerini gördük. Bu bakımdan kendilerine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

Mezunlarımızın kıymetli Aileleri; sizler öğrencilerimiz küçükken uyumaları için hikayeler anlattınız, bizler ise derslerimizin yanında uyanmaları için hikayeler anlattık. Onlar da şimdi hayata hazır bir şekilde mezun oluyorlar.

Sevgili Mezunlarımız başarılarınızı bizimle paylaşın, çünkü sizler Fakültemizin varlık nedenisiniz. Her ne kadar öğrenim hayatınız Fakültemizde son bulsa da, şimdi olduğu gibi gelecekte de Turizm Fakültesi ekibi olarak sizlere bir telefon kadar yakınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Allah'a emanet olun.

Açılış konuşmalarının ardından diplomalarının dağıtımı ile devam eden mezuniyet programı kep atmayla sona erdi.

KLÜ TURİZM MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.