Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/06/2023 11:22:39 - 19/06/2023 11:22:39 - 523 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 15.00’da Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ açılış konuşması gerçekleştirdi.

Mezuniyet programında, mutluluk, hüzün ve gurur duygularını bir arada yaşadığını ifade eden Doç. Dr. GÜMÜŞ, “Bir taraftan ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nitelikli gençleri yetiştirerek mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorken, diğer taraftan da bir aile sıcaklığı ile bağrımıza bastığımız ve birlikte 2 yılımızın geçtiği öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz, bugün umuyorum sizi hayatın her alanında başarılı kılacak üstün vasıflarla mezun ediyoruz. Sizleri bugüne kadar önemsediğimiz gibi bundan sonra da önemseyeceğiz. Biliniz ki, bundan sonra da başta şahsım olmak üzere her bir hocanız yaşamınız boyunca size rehberlik etmekten mutluluk duyacaktır. Ülkemizin, insanlığın başarısı için sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmemiz, sahip olduğumuz zaman ve diğer kaynakları israf etmeden kişisel gelişimimiz için en verimli şekilde kullanmamız ve ailemize ve çevremize karşı sorumluluğumuza uygun hareket etmemiz gerekmektedir. Sizden isteğim bu bilinçle hayatınıza yön vermenizdir. İyilik ve güzelliklerin ömür boyu sizler ve aileleriniz ve üniversitemiz camiasının her bir ferdi ile olması duası ile konuşmamı bitiriyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Yolunuz hayırlı ve uğurlu, bahtınız açık, kısmetiniz bol başarınız daim olsun” dedi.

Fakülteden derece ile mezun olan öğrencilere plaketlerinin takdim edilmesiyle devam eden tören diplomalarının dağıtımı ardından kep atmayla sona erdi.

KLÜ SBMYO MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.