Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/06/2023 09:20:48 - 21/06/2023 09:20:48 - 717 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 16.00’da Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Bugünün anlamının sizler için büyük olduğunu biliyorum. Ailenizden uzakta, hayatı bizzat yaşayarak öğrenmeye çalıştınız. Eğitim ve öğretim hayatınız boyunca birçok zorluğa katlanarak yükseköğretimden mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bugünü, bir ayrılık olarak görmeyin. Hayatta başarılarınızı bizlerle paylaşın, üniversitenizi sık sık ziyaret edin, bizimle görüşün. Bizim için elde edilebilecek en büyük ödül, sizlerin başarısı ve mutluluğudur. Mezuniyetinizi tebrik ediyor, sizlerin bugünlere gelmenizde pay sahibi olan ailenizi, ülkenizi, üniversitemizi unutmamanızı talep ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu, hayırlı ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda oluşan sıcak ortam için tüm katılımcılar ile çalışmalarından dolayı akademik ve idari personele teşekkür eden Prof. Dr. Mesut AYAR, mezun olan öğrencilerin eğitim sürecinde en fazla yükün ailelerde olduğunu ifade etti. Bu gayretlerinden dolayı ailelerine teşekkür ederek “Öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından diplomalarının dağıtımı ile devam eden mezuniyet programı kep atmayla sona erdi.

KLÜ FEF MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.