Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/06/2023 10:52:14 - 22/06/2023 10:52:14 - 1273 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00’da Kayalı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Figen DIĞIN ve Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ile Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Figen DIĞIN ve Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ birer açılış konuşması gerçekleştirirken Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN’ın video mesajı izletildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Sevgili öğrenciler; Bugün burada mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünün anlamının sizler için büyük olduğunu biliyorum. Eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite eğitiminizi başarı ile tamamladınız. Eğitim ve öğretim hayatınız boyunca birçok zorluğa katlanarak yükseköğretimden mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Mezunlarımızın meslek hayatları boyunca yapacakları mesleki çalışmalarla birey-aile ve toplum sağlığının korunması, sürdürülmesi ve geliştirilmesinde önemli katkılar sağlayacaklarına ve başarılar elde edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Sözlerime son verirken mezuniyetinizi tekrar tebrik ediyor, bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu, hayırlı ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Birincilik derecesiyle mezun olan Duygu DURAK plaketini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR’in elinden aldı. Fakülte ikinciliğini paylaşan Hemşirelik Bölümü öğrencileri Berna Ecem ARAS ve Özge DİNDAR’a plaketleri Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Figen DIĞIN ve Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ tarafından verildi. Fakülte üçüncülüğünü paylaşan Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Metin KAYLAR ve Hemşirelik Bölümü öğrencisi Beste YAVUZCAN’a plaketleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN tarafından takdim edildi.

Diplomalarının dağıtımı ile devam eden mezuniyet programı kep atmayla ve günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

KLÜ SBF MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.