Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/06/2023 13:06:16 - 22/06/2023 13:06:16 - 967 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00’da Rektörlük Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcımız Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Mezunlarımızı donanımlı bir eğitimle uğurladıklarını belirten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. ÇAĞLAR, “Sevgili mezunlarımız, Kırklareli Üniversitesi ailesi olarak mezuniyet sevincinizi mutlulukla paylaşıyoruz. Bize pırıl pırıl gözlerle bakan siz sevgili öğrencilerimizi en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sizler bugün emeklerinizin karşılığını alarak eğitim ve öğretim hayatınızın önemli noktalarından biri olan üniversite eğitiminizi tamamlamış bulunuyorsunuz. İnanıyorum ki, bundan sonraki süreçte sizler de, gerek Türkiye’de gerekse dünyanın dört bir yanında, büyük başarılara imza atan mezunlarımız arasına katılacak, başarı hikâyelerinizle bizlere, ailelerinize ve ülkemize gurur ve mutluluk yaşatmaya devam edeceksiniz. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından dereceye giren Fakülte birincisi Özlem KORKUT, Fakülte ikincisi Zeliha Aleyna ASLANTEKİN ve Fakülte üçüncüsü Esra GÖKDEMİR’e plaketleri takdim edildi.

Diplomalarının dağıtımı ile devam eden mezuniyet programı geleneksel kep atmayla ve günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

KLÜ İİBF MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.