Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/07/2023 13:52:01 - 19/07/2023 13:52:01 - 821 Okunma

Ukrayna Karadeniz Üniversitesi Rektörü Leonid KLYMENKO ve beraberindeki heyet 18 Temmuz 2023 Salı günü üniversitemizi ziyaret etti.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda gerçekleştirilen görüşme sonrasında iki üniversite arasında “İyi Niyet İş Birliği Anlaşması” imzalandı. İş Birliği Anlaşmasının imzaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Karadeniz Üniversitesi Rektörü Leonid KLYMENKO tarafından atıldı.

İmzalanan iş birliği anlaşmasıyla her iki üniversite arasında, Bilim, Eğitim ve Kültür alanlarında karşılıklı olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları yürütmek, öğrenci ve akademisyen değişimi, kültürel etkinlikler,  sempozyumlar, konferanslar ve seminerler düzenlemesi konularında iş birliği gerçekleştirilecek.

İş Birliği Anlaşmasının imzalanmasının ardından konuk heyete Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi ve Kapalı Spor Tesislerimiz gezdirilerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret programı günün anısına hediye takdiminde bulunulmasının ardından sona erdi.

İmza töreninde Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Prof. Dr. Nurettin AKA, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ hazır bulundu.

KLÜ ANLAŞMA İŞ BİRLİĞİ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.