Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/08/2023 13:09:10 - 21/08/2023 13:09:10 - 984 Okunma

 

 

.Geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimiz;

Büyük bir emek ve özveriyle hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2023)’nın akabinde idealleriniz, istekleriniz ve hayalleriniz doğrultusunda hayatınıza yön verecek önemli bir tercih sürecini geride bıraktığınız için ve eşsiz doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirası, huzur ve güven ortamıyla ülkemizin en yaşanabilir illerinden bir olan Kırklareli’nde, Trakya’nın incisi Kırklareli Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazandığınız için tebrik ediyor; bu günlere gelmenizde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve geleceğinize emin adımlarla hazırlanacağınız üniversitemizi tercih sürecinde sizlerle birlikte bu heyecana ortak olan kıymetli ailelerinizi kutluyorum.

 
Türkiye’nin yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesi, bulunduğu şehir ile bütünleşen bir ihtisas üniversitesi olma hedefi doğrultusunda nitelikli akademik ve idari kadrosuyla öğrencilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gayret göstermektedir. Eğitim hayatınız süresince alanında uzman akademik personelimiz, sunduğu dünya standartlarındaki nitelikli ve ayrıcalıklı eğitim ile hedeflerinize ve hayalini kurduğunuz geleceğe ilerlemeniz için daima yanınızda olacaktır. 
 
Her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahibiz. Son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizle eğitimde çağdaş ortamları siz değerli öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız. 
 
Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında öğrenci odaklı bir üniversite olarak uygulamalı eğitimi temel alan Kırklareli Üniversitesi sizleri bireysel, mesleki ve etik değerlerin bilincinde, vizyon sahibi ve rekabet gücü yüksek bireyler olarak iş hayatına hazırlayacaktır. İş dünyası ile akademik dünyayı başarıyla birleştiren bir üniversite olarak, sunduğumuz araştırma ve mesleki gelişim fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmanızı arzu ediyoruz. Siz değerli öğrencilerimiz, Üniversitemizde bir yandan mesleki yaşamınızı ve geleceğinizi inşa ederken, diğer taraftan sosyal, kültürel ve kişisel kazanımlarınızla gelişim sağlayacaksınız.
 
Öğrenci dostu bir şehir olan Kırklareli’nde yer alan Üniversitemizi sizlerle birlikte daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Hepinize başarı ve güzel anılarla dolu bir eğitim hayatı diliyor,  sevgilerimi sunuyorum. Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.
 
 
Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR
                  Rektör
Mesaj KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.