Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/08/2023 13:15:01 - 31/08/2023 13:15:01 - 402 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Valiliği tarafından "30 Ağustos Zafer Bayramı” münasebetiyle düzenlenen kutlama programına katıldı.

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, Türkiye'nin bağımsızlığını ve milletin birlik ve beraberliğini simgeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan “30 Ağustos Zaferi”nin 101. yıldönümü kutlama programı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, program kapsamında Valilik Makamında düzenlenen Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ’nin tebrikleri kabul ettiği programa iştirak etti.

Kutlama programı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen törenle devam etti. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve halkoyunları gösterisi sunuldu. Daha sonra askeri birlikler ve araçlar tören geçişi yaptı.

Kutlama programı kapsamında saat 19.00’da Halk Eğitim Merkezinde Resepsiyon düzenlendi. “30 Ağustos Zaferi”nin 101. yıldönümü kutlama programı İl protokolü ve vatandaşların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü ile sona erdi. 

KLÜ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.