Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/09/2023 14:21:10 - 22/09/2023 14:21:10 - 728 Okunma

Üniversitemiz “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP)”nde “İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi” verilmeye başlandı.

Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ile Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Harun URAN tarafından verilen eğitime 10 kursiyer katılıyor.

“İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi” 04.09.2023-29.09.2023 tarihleri arasında teorik ve uygulamalı olarak 120 saat süreyle devam edecek. Eğitim sonunda başarılı olan 8 kursiyer,  proje kapsamında İstihdam Beyannamesi imzalanan iştirakçi firmalarda çalışma hayatına başlayacak. 

Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında finanse edilen “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP)” projesinde; Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile bölgede süt ve süt ürünleri alanında faaliyet gösteren işletmeler iştirakçi kuruluş olarak yer almaktadır.

KLU İŞKUR EĞİTİM GIDA

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.