06/09/2023 15:23:37 - 07/09/2023 15:23:37 - 652 Okunma

Üniversitemizin katkılarıyla Uluslararası Balkan Üniversitesi ev sahipliğinde 04-06 Eylül 2023 tarihleri arasında Makedonya/Üsküp'te düzenlenen 1. Uluslararası Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilir Politikalar Kongresine Üniversitemiz tarafından geniş bir katılım sağlandı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rengin AK'ın Kongre Başkanı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL'ün ise Kongre Düzenleme Kurulunda yer aldığı ICOFESP Kongresine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaplan UĞURLU, Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih KAYHAN, İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdüsselam SAĞIN ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Araştırma Görevlisi Eren AYDIN katıldı.

Kongrede yurtiçi ve yurtdışından 16 Üniversite ve 13 farklı ülkeden 100'e yakın bilimsel çalışmayla katılım sağlandı.

KLU KONGRE ICOFESP

.