08/09/2023 17:10:47 - 08/09/2023 17:10:47 - 550 Okunma

Rektör Yardımcımız ve Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. H. Hale KARAYER, NEM 2023 Konferans Başkanı ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan COŞKUN, Kimya Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Cemile ÖZCAN, Doç. Dr. Fatma KURŞUN BAYSAK, Dr. Öğr. Üyesi Nihat AKKURT ve Fizik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ufuk PAKSU’nun yer aldığı “3. Uluslararası Fen Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (NEM 2023) Organizasyon Komitesi Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette NEM 2023 Konferans Başkanı Doç. Dr. Burhan COŞKUN ve Komite Üyeleri, 21-23 Eylül 2023 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan NEM 2023 Konferansı’na Sayın Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’ü davet ederek, Konferansın hazırlık çalışmaları hakkında bilgi arz ettiler.

NEM 2023

.