Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/09/2023 13:45:45 - 02/10/2023 13:45:45 - 556 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü Üniversitemiz “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP)”nde “İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi” alan kursiyerleri ziyaret etti.

Ziyarette SÜTAP’ta teorik ve uygulamalı olarak “İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi” gören kursiyerler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, kursiyerlerle sohbet etti.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR ayrıca Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve eğitmenlerden bilgi alarak, kursiyerlere başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ hazır bulundu.

Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında finanse edilen “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP)” projesinde; Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile bölgede süt ve süt ürünleri alanında faaliyet gösteren işletmeler iştirakçi kuruluş olarak yer alıyor.

SÜTAP Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.