03/10/2023 16:38:20 - 03/10/2023 16:38:20 - 387 Okunma

2023-2024 Akademik Yılı Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ’nin başkanlığında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir CAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin AKYÜZ, İl Emniyet Müdürü Sinan ÇAMUROĞLU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞÇU, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN ve ilgili kurumların personelinin katılımıyla Üniversitemizde gerçekleştirildi.

Üniversitemizde öğrenim görecek öğrencilerin 2023-2024 akademik yılını sağlıklı ve güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla yapılan toplantıda; güvenlik başta olmak üzere, ulaşım ve konaklama gibi konularda kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular ayrıntılı olarak ele alındı.

KLÜ GÜVENLİK

.