Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/10/2023 17:20:36 - 03/10/2023 17:20:36 - 772 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 3 Ekim 2023 Salı günü %98’i tamamlanan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası İnşaatında incelemelerde bulundu.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR ile birlikte Tıp Fakültesi Binasını gezen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.     

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası inşaatında sona gelindiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, kalan eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

15.706 m² kapalı alana sahip olan Tıp Fakültesi Binası, 4 blok şeklinde olup binada; 55 laboratuvar, 18 derslik, 1 amfi, 2 kütüphane, 1 kantin, 5 toplantı odası, 1 seminer salonu ve 49 ofis yer alıyor. Ayrıca bina; Akıllı Kürsü Sistemi, Akıllı Yoklama Sistemleri, Dijital Pano Sistemleri ve Akıllı Sınıf sistemlerinin yanı sıra Akıllı Bina Yönetim Sistemleri, Akıllı Aydınlatma Sistemi, Akıllı İklimlendirme Sistemi, Akıllı Bina Sıhhi Tesisat Sistemi ve Kampüs İçi Akıllı Yönlendirme Sistemleri gibi modern özelliklere sahip olacak.

Tıp İnceleme

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.