Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/10/2023 17:06:30 - 11/10/2023 17:06:30 - 636 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısı, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü Turizm Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA’nın başkanlığını yaptığı toplantıya Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ ile akademik personel katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. ERGÜVEN, 2010 yılında öğretim hayatına 40 öğrenci ile başlayan Fakültenin şuanda 801 öğrenci sayısına ulaştığını söyledi. 2010 yılında 3 öğretim elemanı ile eğitim - öğretime başlandığını aktaran ERGÜVEN, “Fakültemizde halihazırda 23 öğretim elemanımız ile Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak Üniversitemizin daha çok parlaması ve ışıldaması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ, Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KUTLUK BOZKURT, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal DEVECİ slayt eşliğinde 2022-2023 akademik yılına ilişkin faaliyet raporlarını sundular.

Toplantı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA’nın kapanış konuşmaları ve faaliyet raporlarına ilişkin görüşlerini bildirmesinin ardından sona erdi.

KLÜ TURİZM AKADEMİK KURUL

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.