Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/10/2023 11:47:51 - 12/10/2023 11:47:51 - 517 Okunma

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısı, 11 Eylül 2023 Çarşamba günü Fakülte Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR’ın başkanlık ettiği toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde yürütülecek akademik çalışmalar, geçtiğimiz akademik yılda gerçekleştirilen proje, makale, dergi ve laboratuvar çalışmalarının yanı sıra fakülte ve üniversite bünyesinde kalite çalışmaları, kalite çalışmalarının sonuçları ve kalitede iyileştirme hususları ele alındı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Onur ve Yüksek Onur öğrencilerine plaketleri takdim edildi. Daha sonra Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Finans ve Bankacılık Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK ve Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Saime DOĞAN bölümlerinin tanıtımı yaparak 2022-2023 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

KLÜ UBF KURUL

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.