Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/10/2023 12:39:54 - 19/10/2023 12:39:54 - 326 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Dersi Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif AYDIN’ın anlatımlarıyla gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış dersine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, fakülte akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Öğretim Görevlisi Selçuk ARSLAN’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan açılış dersinde bir konuşma gerçekleştiren İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU, fakülteleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulunarak, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında yer alan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'e teşekkür etti.

Açılış dersinde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR bir selamlama konuşması yaparak, İlahiyat Fakültemizin öğrenci ve akademisyenleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, İlahiyat Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin Dekan Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU önderliğinde  gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla Üniversitemizin gücüne güç kattıklarını söyledi. Fakülte öğrencilerinin, ‘Kırk Kalem’ başlıklı bir e-dergi çıkardıklarını ve Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ ile içerik olarak geniş kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdiklerini de belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, öğrencileri tebrik etti.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif AYDIN, “Meslek Hayatında İlahiyat Mezunları” konulu açılış dersini verdi.

Açılış dersi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU'nun Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif AYDIN'a teşekkür ederek, günün anısına plaket takdiminde bulunması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

İlahiyat İlk Ders KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.