Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/10/2023 17:05:13 - 19/10/2023 17:05:13 - 553 Okunma

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcımız ve Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR başkanlığında, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN ile Fakülte akademik ve idari personelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda 19 Ekim 2023 Perşembe günü düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR konuşmasına Fakülte akademik ve idari personeline sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisini ileterek başladı.

Akademik Kurul Toplantılarının katılım gösteren akademisyenler arasında fikir alış-verişinin yapıldığı yerler olduğunu ifade eden Prof. Dr. ÇAMUR DEMİR, güçlü ve başarılı bir üniversitenin asli unsuru olan akademisyenlerin motivasyon ve yetkinliklerinin artırılması noktasında bu tür toplantıların çok önemli olduğunu kaydetti.

Eğiticilerin Eğitimi Programı, Kalite ve Akreditasyon çalışmaları, İşyerinde Mesleki Eğitim Programı, Kariyer Merkezimizin öğrencilere sunduğu imkanlar, Mezun Takip Sisteminin etkili kullanımı, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımı, Gıda İhtisaslaşma ve Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme hususlarında Teknoloji Fakültesinin daha fazla destek sunması, Teknoloji Fakültesinin tanınırlığının ve tercih edilirliğinin artırılması ve öğrencilerde aidiyet duygusu geliştirme gibi konularda yapılması gereken çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, “Makale, proje, bildiri sayılarında artış sağlayarak Fakültemizin ve Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda üst sıralara gelmesine katkı sunmalıyız. Öğrencilerimize verdiğimiz eğitimde öğrenci odaklı olmanızdan ve başarılı çalışmalar yürütmenizden ötürü tüm akademik ve idari personelimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcımızın konuşmasının ardından Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN Mekatronik Mühendisliği Bölümü faaliyet raporunu, Doç. Dr. Betül ÖZER ise Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü faaliyet raporunu sundu.

Akademik Kurul Toplantısı Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından sona erdi.

Akademik Kurul Teknoloji Fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.