Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/10/2023 14:35:35 - 24/10/2023 14:35:35 - 384 Okunma

Üniversitemiz Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından “Uyuşturucu İle Mücadele İl Faaliyet Planı” kapsamında düzenlenen "Benim Hayatım!” temalı seminer serisinin birincisi, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Sosyal Hizmet Uzmanı Şeyma KOCAOĞLU'nun "YEŞİLAY’ın ve YEDAM’ın Tanıtımı: Bağımlılığa Bütüncül Yaklaşım" başlıklı sunumuyla gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere öğrenciler yoğun katılım gösterdi. 

Seminerde Sosyal Hizmet Uzmanı KOCAOĞLU, Yeşilay ve YEDAM'ın faaliyet alanı, bağımlılığın temel özellikleri, kendinizde ya da etrafınızdakilerde bir bağımlılık durumu fark edildiğinde neler yapılacağı hususlarında ayrıntılı bilgiler paylaştı. 

Önümüzdeki haftalarda da devam edecek seminerlerde öğrenciler ile akademik ve idari personele bağımlılığın biyolojik, zihinsel, sosyal ve hukuki boyutları ile birlikte bağımlılıkla baş etme yöntemleri hakkında bilgiler aktarılacak.

KLÜ SEMİNER YEŞİLAY YEDAM

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.