25/10/2023 18:40:38 - 25/10/2023 18:40:38 - 378 Okunma

"Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 Yılı 4’üncü Olağan Toplantısı" Kırklareli Vali Yardımcısı Tanju ÇANAKCIOĞLU Başkanlığında, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir CAN ve kurul üyelerinin katılımıyla 25 Ekim 2023 Çarşamba günü Üniversitemiz Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, 2023 yılı faaliyetleriyle ilgili olarak ilk 9 aylık süreçte kurumları tarafından yürütülen çalışmalar, temel işgücü göstergeleri, kurs ve programlar hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi. Toplantı, gündem maddelerinin karara bağlanması ve İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

KLÜ İSTİHDAM TOPLANTI

.