Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/10/2023 11:55:35 - 26/10/2023 11:55:35 - 646 Okunma

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salonda  "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Hakları" konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Tuçe GÖKALP’in moderatörlüğünde Kırklareli Adliyesi Hakimleri Merve LEKESİZ ve Emel DEMİR ile Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Avukat Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan panelde, Medeni Hukukta ve Ceza Hukukunda Kadının İnsan Hakları ve 6284 Sayılı Kanun konuları anlatıldı. Konuşmaların ardından soru cevap bölümü gerçekleştirildi.

Soru – cevap bölümünün ardından plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Dr. Öğr. Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU, Hakim Merve LEKESİZ’e, Öğr. Gör. Dr. Yeşim CAN, Hakim Emel DEMİR’e ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Tuçe GÖKALP, Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Avukat Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI’ya plaket ve teşekkür belgelerini teslim etti.

Panel, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

KLÜ PANEL KADIN HAKLARI

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.