27/10/2023 16:08:12 - 27/10/2023 16:08:12 - 350 Okunma

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salonda "Yeni Bir Yüzyıla Bakış" konulu panel düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan panelde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR ve fakülte akademisyenleri ile öğrencilerimiz yer aldı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali KURT’un moderatörlüğünde düzenlenen panele, Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk DOĞAN, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ferhan AKGÜN ÜNSAL ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Veysel BİLİCİ konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, konuşmacılara plaketlerini takdim etti.

Panel, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

KLÜ PANEL FEF

.