Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/10/2023 17:04:09 - 31/10/2023 17:04:09 - 707 Okunma

Üniversitemiz Türkiyat Uygulama ve Araştırma Merkezi Türk Müziği Birimi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Müziği Personel Korosu, Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle 26 Ekim 2023 Perşembe günü, saat: 20.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salonda "Türk Halk Müziği Konseri" verdi.

Konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Türkiyat Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Umut ÜREN, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Soner YELER, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Faruk GÜLEÇ, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN, Üniversite Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. İsmail KESKİN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Cüneyt KOCA, Personel Daire Başkanı Bülent YAVUZ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan BOZKURT, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile vatandaşlar katıldı.

Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN koordinatörlüğünde İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Uğur ALKAN şefliğinde Türk Halk Müziği eserlerini solo ve koro halinde seslendiren topluluk üyeleri müzik ziyafeti yaşattı.

Konser programı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR’ın günün anısına Koro Şefi Dr. Öğr. Üyesi Uğur ALKAN’a çiçek takdiminde bulunmasıyla sona erdi.

Konser Cumhuriyet

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.