02/11/2023 11:01:03 - 02/11/2023 11:01:03 - 442 Okunma

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 01 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salonda "100. Yılında Cumhuriyet ve İktisat" konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz GÜNER moderatörlüğünde düzenlenen panele, Tarih Bölümü öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Mahmut AKKOR ve Dr. Öğr. Üyesi Nesrin AKKOR konuşmacı olarak katıldı.

Doç. Dr. Mahmut AKKOR, Osmanlı Devleti’nden Cumhuriyete uzanan süreçte Türkiye’deki iktisadi gelişmeleri aktarırken, Dr. Öğr. Üyesi Nesrin AKKOR, İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye'deki iktisadi ortamı ve alınan tedbirleri değerlendirdi.

Panel, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

KLÜ PANEL İKTİSAT

.