03/11/2023 11:14:51 - 03/11/2023 11:14:51 - 540 Okunma

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 02 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salonda "Cumhuriyetin 100. Yılında Kırklareli (Tarih)" konulu panel düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tarık ÖZÇELİK moderatörlüğünde düzenlenen panele, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk DOĞAN ve Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Vahibe Türkan DOĞRUÖZ konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan panelde, Kırklareli Tarihi ve Cumhuriyet Döneminde Kırklareli konuları anlatıldı.

Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen panel, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

KLÜ FEF PANEL

.