07/11/2023 15:16:21 - 14/11/2023 15:16:21 - 457 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 07 Kasım 2023 Salı günü Üniversitemizde eğitim gören ve Kırklareli Merkezde ikamet eden Filistinli öğrencileri ağırladı.

Rektörlük Binası Yönetim Kurulu Odasında düzenlenen ziyarette Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Filistinli öğrencilerden ailelerinin sağlık durumları hakkında bilgi alarak, üniversite olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduklarını ve öğrencilerimizin eğitimlerine devam etmeleri noktasında ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade etti.

ŞENGÖRÜR, İsrail tarafından Gazze’de bebek, çocuk, sivil kadın ve yaşlı demeden masum sivillere yönelik yapılan zalim ve gaddarca saldırıların insanlık suçu olduğunu ve bu durumdan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, masum halka kurşun atan İsrail’i kınadıklarını söyledi.

Ziyaret programına Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Fatih ÇÖMLEKÇİ ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Gökhan ATAŞTÖKEN de katıldı.

Ziyaret Filistin KLÜ

.