Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/11/2023 15:28:32 - 10/11/2023 15:28:32 - 478 Okunma

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 85. yılında Kırklareli’nde saygı, özlem, minnet ve rahmetle anıldı. Anma Programı 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 9.05’te Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunma törenin ardından "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü"  Programı;  Vali Sayın Birol EKİCİ, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt ARIKAN, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Protokol Üyeleri, Kurum Amirleri ile Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Örgütleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrencinin katılımıyla Üniversitemiz Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programında, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Kırklareli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sergilendi. "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" münasebetiyle okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Vali Sayın Birol EKİCİ tarafından verildi.

10 KASIM ANMA KLU

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.