13/11/2023 10:09:26 - 13/11/2023 10:09:26 - 186 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Kırklareli Valiliği tarafından Kırklareli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

Kırklareli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü törenleri, 11 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 12.30’da, Kırklareli Şehitliği’ne çelenk sunulması ile başladı. Törende, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Askeri Birlikler Saygı Atışı yaptı.

“Kurtuluş Günü” etkinlikleri kapsamında 13.30’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve diğer kutlama mesajlarının okunmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Halk oyunları gösterilerinin sergilenmesi, öğrencilerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişlerinin yapılmasının ardından “Kurtuluş Bayramı Resmi Töreni” sona erdi.

KLU 11 KASIM KURTULUŞ GÜNÜ

.