Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/11/2023 15:27:06 - 20/11/2023 15:27:06 - 414 Okunma

Sağlık Bakanlığı’nın kamu kurumları işbirliği ile gençlerin ruh sağlığının korunması ve gençlerde psikolojik dayanıklılığının artırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla üniversitemiz öğrencilerine yönelik “Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Etkinliği” düzenlendi.

Üniversitemiz Kayalı Kampüsü Yemekhane Binası önünde 20 Kasım 2023 Pazartesi günü yapılan etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Kırklareli Orman İşletme Müdürü İsmail KARAKAYA, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR, kamu kurumlarının müdür ve yöneticileri, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Kırklareli Belediyesi halk oyunları ekibi bir gösteri gerçekleştirdi. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tekvando gösterisi sunuldu. Daha sonra Kızılay, Yeşilay, İŞKUR, İl Sağlık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Kırklareli Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü, Kırklareli Gençlik Merkezi ve Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin stantları ziyaret edilmesiyle etkinlik sona erdi.

Sağlık KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.