Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/11/2023 11:36:18 - 27/11/2023 11:36:18 - 557 Okunma

Kırklareli’nin kırsal kesiminde yaşayan 60 yaş ve üzeri yetişkinlerin aktif yaşlanmasını sağlamak ve aktif yaşlanma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 13 Kasım 2023 Perşembe günü Üniversitemiz Nesiller Arası Gelişim Merkezi (NEGEM)’nde bir etkinlik düzenlendi.

Armağan köyünden gönüllü katılımcılarla gerçekleştirilen ve Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yeliz MERCAN koordinasyonunda yürütülen etkinlikte; hobi faaliyetlerinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Yasemin AKMAN, resim çalışmalarında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Nüket PANCAR, müzik faaliyetlerinde Müzik Kulübünden gönüllü öğrencilerimiz destek sundu. Beslenme ve Diyetetik Bölümünden gönüllü öğrencilerimiz ise etkinliklerin yürütülmesinde aktif olarak görev aldı.

Armağan köyü sakinleri gün sonunda, yürütülen etkinlikten çok memnun olduklarını ve yeni etkinliklere katılım sağlamak istediklerini belirterek Üniversitemizden ayrıldı. NEGEM’de yürütülen etkinlikler gönüllü katılımcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

NEGEM

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.