Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/11/2023 15:28:28 - 24/11/2023 15:28:28 - 344 Okunma

Üniversitemiz, 23 Kasım 2023 Perşembe günü Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Keşan Üniversite Tanıtım Fuarı"nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Üniversitemizi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Celil KOÇ ve Bilal DUR ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Muhammet ÇELİK temsil etti. Keşan’da eğitim-öğretimini sürdüren 12.sınıf öğrencilerinin yoğun yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Standı ziyaret eden aday öğrenciler ve aileleri, Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri,  akademik başarıları, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programları hakkında bilgilendirildi.

Tanıtım materyalleri ile öğrenciler kampüs hayatı, sosyal tesisler, öğrenci kulüpleri etkinlikler ve kariyer imkânları hakkında bilgilendirilerek, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

KLÜ TANITIM FUAR

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.