Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/11/2023 11:18:34 - 29/11/2023 11:18:34 - 562 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK 28 Kasım 2023 Salı günü Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK’ün katıldığı görüşmede, iş birliği protokolü ile Erasmus ve çeşitli projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

İş birliği görüşmesi ve ziyaret hakkında açıklamada bulunan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Eğitim ve öğretim, yükseköğretim ve araştırma, Ar-Ge ve ortak proje geliştirme ile sosyal katkı konularında iş birliği planlanmasından ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti paylaşarak misafirperverliği için Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK’e teşekkür etti.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK ise nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Yardımcımız ve Genel Sekreterimize teşekkür ederek, Her iki üniversitenin birbirine katacağı çok şey olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Ziyaret programı günün anısına hediye takdiminde bulunulmasının ardından sona erdi.

KLÜ ZİYARET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.