07/12/2023 16:58:16 - 07/12/2023 16:58:16 - 273 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından 30 Kasım - 01 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen “6. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi”ne katıldı.

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletisi ile başlayan kongrenin açılış töreninde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU ve Prof. Ahmet Hamdi ZAFER, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS ile akademisyenler yer aldı.

Kongrede açılış konuşmalarının ardından sempozyum sunumlarına geçilerek, iki gün boyunca alınanda uzman araştırmacılar tarafından bilimsel sunumlar gerçekleştirildi.

KLÜ TÜB KONGRE

.