Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/12/2023 16:23:27 - 08/12/2023 16:23:27 - 282 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde, Trakya Üniversitesi ev sahipliği ve Trakya Üniversiteler Birliği ortaklığında, Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” öncesi, Trakya Üniversiteler Birliği tarafından (TÜB) bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail BOZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Mustafa ARAS katıldı.

Toplantıda, pek çok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlayan ve özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çok sayıda kurumu, bölge halkı, öğrenci ve mezunlar ile aynı platformda buluşturacak olan “Trakya Kariyer Fuarı” ile ilgili hem güncel bilgiler paylaşıldı hem de görüş alışverişinde bulunuldu.

KLÜ TÜB FUAR TOPLANTI

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.