19/12/2023 16:30:46 - 19/12/2023 16:30:46 - 579 Okunma

Üniversitemiz Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi (GADOM) 2023 Yılı İzleme ve Değerlendirme toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Prof. Dr. Nurettin AKA, GADOM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN ve GADOM personelinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda 19 Aralık 2023 Salı günü düzenlenen toplantıda GADOM bünyesinde devam eden projeler, değerlendirme aşamasındaki projeler, 2022-2024 yılları arasında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak; Üst Politika Belgelerinin Analiz Raporu, Gıda Değer Zincirinde Yer Alan İşletmelerin Teknoloji Kullanımı ve Dijitalleşmeye Yönelik Yaklaşımları Anket Raporu, Önder Çiftçilerin Teknoloji Kullanımı ve Dijitalleşmeye Yönelik Yaklaşımları Anket Raporu, Paydaş Ekosistemi Görüşmeleri Analizi Raporu, Türkiye’nin Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Alanında Yetkinlikleri, Ulusal Araştırma Merkezleri ve Araştırma Enstitüleri, Ortak Akıl Platformu Çalıştay Raporu, Dış Çevre Mevcut Durum Analizi Raporu, Yurtdışı Görüşme Raporu, Ortak Üniversiteler Analiz Raporu, Gelecek Projeler Çalışma Raporu ve performans göstergeleri konuları değerlendirildi.

GADOM KLÜ

.