Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/12/2023 16:25:53 - 22/12/2023 16:25:53 - 739 Okunma

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Tanıtım Günü ve 2023 Yılı Projeleri Tebrik Belgeleri Takdim Töreni, 22 Aralık 2023 Cuma günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ, birim yöneticileri ve akademik personel katıldı.

Törende, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanlığı’nın kurulduğu 2019 yılından bu tarihe kadar çok iyi bir noktaya geldiğini dile getirerek şunları söyledi:

“Bu sene 81 proje başvurusu ile ciddi bir rakama ulaştık. Her geçen yıl destek verilen proje sayısının arttığını görüyoruz. Bu rakamlar arkadaşlarımızın çabasını gösteriyor. Çalışmalarınız ve gayretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Gelecek yıl da aynı gayretleri göstererek hem başvuru sayımızı hem de başvuruların kabul oranlarını artırmayı hedefliyoruz. Daha iyi seviyelere gelmek için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Açılış konuşmalarının akabinde Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Yıllık Faaliyet Bilgilendirmesi sunumunu gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, sunumun ardından araştırma projesi yürüten akademisyen ve öğrencilerimize tebrik belgelerini takdim etti.

Tebrik Belgeleri Takdim Töreni, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

KLÜ PROJE TEBRİK TÖREN

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.