Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/01/2024 16:05:38 - 15/01/2024 16:05:38 - 725 Okunma

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenleri 12 Ocak 2024 Cuma günü Üniversitemizi ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile görüştü.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Mühendislik Fakültesi Dekanı Erol TÜRKEŞ ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suzan ÖZTÜRK YILMAZ ve beraberinde Prof. Dr. Serap COŞANSU AKDEMİR, Prof. Dr. Omca DEMİRKOL, Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK MUTİ, Doç. Dr. Oktay YEMİŞ, Doç. Dr. Ayşe AVCI, Dr. Öğr. Üyesi İnci CERİT ve Arş Gör. Dr. Elif SEZER yer aldı.

Görüşmenin ardından Senato Toplantı Salonunda Dr. Öğr. Üyesi İnci CERİT üniversiteleri hakkında bilgiler aktardı. Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU gıda alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ de üniversitemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyaretin devamında konuk heyete Üniversitemiz Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi gezdirilerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

KLÜ ZİYARET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.