19/01/2024 12:56:26 - 19/01/2024 12:56:26 - 531 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Kırklareli Evladı Fatihan Kyk Kız Öğrenci Yurdunda konaklayan öğrencilere yurt müdürlüğünün eğitim faaliyetleri kapsamında 18 Ocak 2024 Perşembe günü “Ninemin Tarifleri Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında düzenlenen etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Han ERGÜVEN ve Kırklareli Evladı Fatihan Yurt Müdürü Sevcan KÖKDAŞLI katıldı. “Ninemin Tarifleri Atölyesi” eğitimini Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ ve Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN verdi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler geleneksel tariflerle tarhana çorbası, fellah köfte ve fırında sütlaç yapımını öğrendi.

KLÜ GASTRONOMİ ATÖLYE

.