08/02/2024 16:50:28 - 08/02/2024 16:50:28 - 553 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, 7 Şubat 2024 Çarşamba günü Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER ile akademisyenlerimiz katıldı.

Yürütülen çalışmalar ve yeni döneme hazırlık konularının ele alındığı toplantıda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Dekan Vekili ve aynı zamanda Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı Prof. Dr. Serkan SINMAZ ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fürüzan ÇELİK 2022-2023 akademik yılına ilişkin faaliyet raporlarını sundular.

Toplantı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

KLÜ MİMARLIK

.