27/02/2024 21:14:24 - 27/02/2024 20:46:45 - 344 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’nın (MARMARAKAF) açılış törenine katıldı.

“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezi ile Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Açılışta söz alan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Daire Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY, "Burası sadece Türkiye’de yapılan en büyük kariyer fuarı değil, bu coğrafyada ve Avrupa’da yapılan en büyük kariyer fuarıdır. Bunu yapan herkesi tebrik ediyorum, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MARMARAKAF

.