05/03/2024 17:17:36 - 05/03/2024 17:17:36 - 380 Okunma

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Üniversitede Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ’nin başkanlığında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin AKYÜZ, İl Emniyet Müdürü Sinan ÇAMUROĞLU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞÇU, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN ve ilgili kurumların personelinin katılımıyla Üniversitemizde gerçekleştirildi.

5 Mart 2024 Salı günü yapılan toplantıda Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürülebilmesi amacıyla yapılan toplantıda; güvenlik başta olmak üzere, ulaşım ve konaklama gibi konularda kurumlararası koordinasyonu gerektiren konular ayrıntılı olarak ele alındı.

Toplantı KLÜ

.