11/03/2024 14:20:03 - 11/03/2024 14:20:03 - 290 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda düzenlenen “Kariyer Günleri” büyük bir katılımla ve verimli etkinliklerle sona erdi. Kariyer Günlerinde Türkiye’nin önde gelen firmalarından yetkililerin de konuşmacı olduğu 92 seminerde 129 profesyonel bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimiz, Kariyer Günleri boyunca çeşitli sektörlerden ve alanlardan gelen konuşmacılarla bir araya geldiler. İş dünyasının önde gelen isimleri, kariyerleri hakkında deneyimlerini paylaşarak gençlerin sorularını yanıtladılar. Ayrıca, stantlar aracılığıyla öğrencilere staj ve iş fırsatları sunuldu ve CV değerlendirmeleri yapıldı.

Üniversitemizde bu yıl on üçüncüsü düzenlenen ve 4-8 Mart 2024 tarihlerinde beş gün süren Kariyer Günleri; Sabancı Holding, Memorial Sağlık Grubu, Sistem Alüminyum A.Ş, Ritz-Carlton Residances Bodrum,  Melia Hotels International, Limak Cyprus Deluxe Hotel - KKTC gibi firmaların yetkililerini ağırladı. Bunun yanı sıra düzenlenen etkinliklerde kamu ve özel sektördeki iş hayatının duayen isimleri, öğrencilerimizi kariyer planından, mülakata, iş yaşamının zorluklarından, takım çalışmasına kadar her türlü konuda bilgilendirdi.

KLÜ KARİYER

.