Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/03/2024 14:28:30 - 11/03/2024 14:28:30 - 341 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Hukuk Öğrenci Kulübü tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında bir panel düzenlendi.

3. Merkezi Derslik Binası Konferans Salonunda iki oturum şeklinde düzenlenen panelin birinci oturumunda Moderatörlük görevini Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özge VARIŞ üstlendi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER ve Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özge DOĞAN GÖKADA ise panelist olarak yer aldı.

Panelin ikinci oturumunun Moderatörlüğünü Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Cansu DAĞ gerçekleştirdi. T. C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kırklareli İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Remziye ALGIN, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Dt. Yasemin AÇIK ve Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI panelist olarak katıldı.

Panelde; dünya kadınlar gününün anlam ve önemi, kadın hakları, aile ve toplumda kadının yeri, kadınların işgücüne katılımı ve toplumsal alanda karşılaştıkları sorunlar hakkında konuşmalar yapıldı.

8 Mart KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.